donderdag 15 juli 2010

Genetisch zand tussen je tenen!

Vandaag zouden we vroeg weggaan, want we wilden naar een safaripark met Finn en we zouden op papier het mooiste hotel van de reis aandoen! Dat wilden we natuurlijk wel even checken! Maar vroeg werd wat later en na een heerlijk ontbijt, met hamburgers (ja, pap echt waar) gingen we weer naar de wal mart. Daar snel ingeslagen, aardbeien, tomaten en bananen en op weg!


Finn had achterin de grootste lol maar viel uiteindelijk in slaap…….letterlijk een paar miles voor de ingang van het park! Ja ook ons mannetje heeft jetlag en slaapjes nodig! Maar ook wij zijn de beroerdste niet en wisten dat de baboes (olifant) en de eleh ( giraffe) echt iets waren waar we hem voor wakker mochten maken, dat deden we dus ook maar! Voordat we de safari begonnen nog even plassen en toen met gesloten ramen en deuren op safari! Dat gesloten ramen kwam ons na een paar meter nogal benauwend en vreemd ruikend voor, wat bleek had Draakje in die paar meter even een flinke drol in zijn luier gelegd! Hoe gingen we dat in hemelsnaam verschonen in de auto? Deze is groot genoeg maar om nu midden tussen de struisvogels een luier te verschonen! Maar goed Finn heeft nu bewezen dat hij net zo lenig is als Yoga Nick en we hebben hem verschoond bij papa op schoot achter het stuur! Daarna zijn we verder gereden met ons mannetje voorin tussen mijn benen staand. En wat genoot hij! Bij de leeuwen deed hij meteen Grah wrah! Het werd spannender toen twee vrouwtjes elkaar even terecht wezen, hij zat met grote ogen te kijken naar wat er daar gebeurde! Het mooiste vond hij echter de zebra’s en giraffen die vlak bij de auto liepen en soms er zelfs tegen aankwamen! Prompt zei hij ook zebra en raffe! Zo’n raffe is trouwens echt wel mega groot als hij zo lang je auto komt hoor! Na het safari deel geluncht op de motorkap en ook dat smaakte weer prima! Finn dartelde in zijn luier, shirt en nikes rondom de auto, maar vond zijn stoeltje toch ook wel weer lekker toen we verdergingen. Hij viel dan ook prompt in slaap!

En dan, op weg naar HET hotel………….

Daar was het dan, onderweg genoten van al het groen en de mooie huizen, maar nu we nu stonden we dan echt voor de West in spa en golf resort. Om een indruk te geven, er is alleen valet parking er loopt niemand in de lobby, in het zwembad lag een Amerikaanse die ons begroette met goedemiddag en vertelde dat ze in Nederland gewoond had, 5 jaar in Wassenaar en nu ging ze misschien opnieuw, maar dan in Haarlem, ze loved the cheese and bread en had een condo aan de oceaan! Maar wat een leuk mens!

Maar goed we hebben dus een kamer met balkon met uitzicht op het golf gebeuren en alles wat daarbij hoort! Wat dus inhoudt golf gym, (lig in een deuk), schattige handschoentjes, dames in zeer korte broekjes in een golfkarretje en je gelooft het niet! ONTBIJT AAN DE GOLFBAAN! Er staat hier nu een lange tafel met zalm en andere lekkere smikkels! We hebben al even gevraagd of ze een bordje naar boven wilde brengen, maar helaas!

Maar terug naar gisteravond! Nadat we genoten hadden in het zwembad en we Finn leerden om vanaf de kant in het water te springen gingen we even het andere hotel bekijken! Een soort “broertje”van ons hotel . We wilden de auto parkeren maar voor twee uur moesten we 8 dollar betalen dus dan maar naar de valet parking! Auto weg laten zetten en hup het hotel is, her eerste wat me opviel was de mega pizza die door de lobby gedragen werd!Dat zag ik bij ons nog niet gebeuren! Doorgelopen naar het zwembad wat aan de oceaan lag! Wat was dat mooi! Je had een aantal zwembaden en vanuit de zwembaden uitzicht op de oceaan! Dus even het strand opgegaan en Finn schrok zich dood van het geluid van de golven! Die zette de sirene aan! Dus geen oceaan voor Finn! Wel voor mij want ik vond het heerlijk! Hier hebben we dus even genoten! Ook ontdekten we een nieuwe overeenkomst tussen vader en zoon! Beide hebben een hekel aan zand tussen hun tenen!

Daarna even naar de publix voor een traditional kip en brood! Hoewel we er beide om moesten lachen besloten om met de kip door de lobby te gaan en dan op het terras te eten! Bij de ondergaande zon, met mijn twee mannetjes voelde ik me de gelukkigste vrouw op aarde!

Daarna nog even gelezen en toen naar bed! Welterusten

2 opmerkingen:

  1. Leuk om jullie avonturen nog een keer te lezen maar dan net even iets anders:-)
    Morgen ook weer een fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk dagje, lekker dieren kijken van dichtbij en dan ook nog eens lekker langs het strand lopen, ik kan me voorstellen dat jullie aan het genieten zijn van jullie mannetje

    BeantwoordenVerwijderen